Serge Caelers

Na de 4-jarige opleiding NLP-Hypnotherapie en bijscholing op het gebied van EMDR en NLP heb ik in 2009 mijn praktijk opgericht. Als erkend lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten heb ik sindsdien de licentie die mij toestemming geeft mijn beroep als hypnotherapeut uit te oefenen. Voor het behouden van deze licentie ben ik verplicht jaarlijks bijscholing en intervisie te volgen.

Deze erkenning van de beroepsvereniging zorgt er ook voor dat jij, als cliënt, de kosten van de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt door je zorgverzekeraar, afhankelijk van de manier waarop je bent verzekerd.

Door mijn ervaring en scholing als therapeut / coach kan ik samen met jou aan een breed palet van psychische en psychosomatische klachten en belemmeringen werken.

serge caeles

Kosten en vergoeding

De investering in jezelf is € 80 per sessie. Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Indien een sessie langer duurt dan 1,5 uur worden er meerkosten berekend t.h.v. € 10 per  extra kwartier.

Ik ben geregistreerd bij Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Daarmee worden mijn diensten vergoed door alle ziektekostenverzekeraars.
Vergoeding door je ziektekostenverzekering vindt plaats, afhankelijk van  hoe je verzekerd bent bij een ziektekostenverzekeraar.

De eerste sessie is geheel gewijd aan het intakegesprek. Voor een goed verloop van de behandeling is de persoonlijke kennismaking, het formuleren van de hulpvraag / de beoogde doelen en een inzicht in de levensomstandigheden en levensgeschiedenis van essentieel belang.

Een kijk in de praktijk

© 2018 Serge Caelers | Alle rechten voorbehouden | Deze website is gebouwd door Power Internet

Search