NLP

NLP betekent: Neuro Linguïstisch Programmeren. Door middel van NLP kun je bij jezelf patronen veranderen en leer jij je eigen hulpbronnen te gebruiken. Zo kun je verandering brengen in vastgeroeste gedachtepatronen die voor problemen zorgen of die je belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

NLP = het vinden van oplossingen!

Waarom NLP?

NLP houdt zich niet bezig met problemen maar met oplossingen. Het is daarom een totaal andere manier om mensen met zichzelf en met elkaar om te laten gaan. Zo kun je, op korte termijn, het beste in jezelf (en anderen) ontdekken. Vanuit NLP zijn er een aantal technieken ontwikkeld die je kunnen helpen je doelen vlugger te bereiken.

Door middel van NLP kun je weer overzicht creëren in je leven en krijg je het gevoel dat je de touwtjes weer in eigen handen hebt.

nlp uitgelegd

Perspectie = projectie, waarom?

Perceptie is Projectie betekent zoiets als hetgeen je waarneemt buiten je zelf is een projectie vanuit je zelf. en is bekend geworden door Carl Jung. Laat ik het wat duidelijker maken. Je zult het ongetwijfeld eens zijn met me als ik zeg dat je hoe je de wereld ziet het gevolg is van een complex proces wat zich tussen je oren afspeelt. Immers je brein is verantwoordelijk om alle informatie die je binnen krijgt te verwerken, om te zetten in begrijpelijke taal en er voor jou een begrijpelijk en overzichtelijk geheel van te maken.

Search