SERGE CAELERS

Beoordelingen

5.0/5 van 7 beoordelingen.
een ervaring die mijn leven heeft veranderd
Uw beoordeling
Eerst en vooral, wat een mens die Serge. Zo warm, vriendelijk, ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak. En maar goed ook want ik ben 7 keer teruggegaan ik had niet door dat er zoveel blokkades zaten in mijn lichaam. Na 1 sessie voelde ik al een enorme verlichting maar ik voelde ook dat er meer zat. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit heb gedaan, dit heeft mijn leven veranderd. Ik leef weer in het NU, doordat ik mijn emmer helemaal heb leeggemaakt, die heb ik ondertussen ook weggegooid haha. Serge, topkerel, dankjewel voor alles! Je doet dat super goed! Veel liefs
Toon meer
Hartstikke bedankt Serge
Uw beoordeling
Erg goed geholpen door Serge. Ik had te kampen met de gevolgen van narcistische mishandeling waar ik een groot deel van mijn leven aan bloot heb gestaan. Serge heeft dat met zijn behandeling goed weten te doorbreken. Ik vond zijn wijze van behandeling erg prettig, daar hij goed luisterde naar mijn verhaal en hier op passende wijze op inhaakte. ik kan hem dan ook zeker aanbevelen bij mensen die soortgelijke trauma's hebben opgelopen. Serge bedankt !
Toon meer
Natalie
Uw beoordeling
Dankbaarheid is het woord dat hier het meest gepast is! Dankbaar om bevrijd te zijn van angsten, die me onbewust tegen hielden om mezelf te kunnen zijn en om mezelf verder te kunnen ontplooien op uiteenlopende vlakken. Serge heeft voor meer innerlijke rust en inzichten gezorgd waar ik hem enorm dankbaar voor ben. Misschien had ik hem en de therapie die hij toepast jaren eerder willen tegen komen, maar ik ben blij dat ik er uiteindelijk deel van kon uitmaken. Een echte aanrader voor uiteenlopende psycho-emotionele ondersteuning en en laatst maar niet het minste, ook mooie persoonlijke veranderingen!
Toon meer
Dankbaar
Uw beoordeling
Ik ben dankbaar dat Serge vzijn therapie aanbevolen vwerd.
Ik kan /durf dankzij hem grenzen te stellen, grenzen te verleggen.
Ik heb een deel ballast van het verleden over boord gegooid...
Vrienden vertellen me nu hoe ontspannen en relaxed ik er nu uitziet
Dankjewel dat ik terug durf leven!
Toon meer
therapie
Uw beoordeling
ik vind hem heel goed .hoe zijn werk en kennis doet .
het is niet makkelijk om met je trauma 's naar een vreemde te gaan .
het vertrouwen klikte en voelde me veilig om te praten .
dus bij deze ben ik je erg dankbaar voor de therapie .ik zou zeggen voor iedereen zet die stap .
Toon meer
EMDR
Uw beoordeling
Toen ik bij Serge kwam, was ik eigenlijk helemaal stuk n.a.v. 3 miskramen. Mijn enige doel was eigenlijk om weer te kunnen functioneren... Maar de EMDR therapie bij Serge bracht mij veel meer dan ik had durven hopen! Er zijn hele stukken trauma uit mijn verleden opgelost die ik op geen andere manier heb kunnen verwerken, en dankzij hem hebben mijn man en ik toch weer de moed kunnen vinden om verder te gaan met het bouwen aan ons gezin.... Waardoor we in mei weer een gezond kindje mogen verwachten! Serge is recht door zee, voelt een ander goed aan, is empathisch en weet precies wat hij doet. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen!
Toon meer
Mijn Emdr ervaring
Uw beoordeling
Ik heb de sessies bij Serge als heel goed en prettig ervaren. Na jaren lang vele therapieën gehad te hebben, was dit toch wel de kers op de taart? Ik ben erg dankbaar dat ik de stap heb gezet om de emdr sessies te volgen bij Serge! Serge bedankt dat ik door jou weer door kan..
Dus bij twijfel gewoon de stap zetten!!
Toon meer
wit-logo-serge-caelers-hypnotherapie-nlp-levenscoach-emdr-programmeren.png

Voel je weer vrij om gelukkig te zijn.

Voel jij je niet vrij om gelukkig te kunnen zijn en wil je hierbij deskundig geholpen worden? Neem dan contact met me op. De drempel is altijd laag.

Bel mij

Vind mij

© 2024, Serge Caelers | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet