SERGE CAELERS

Beoordelingen

5.0/5 van 2 beoordelingen.
EMDR
Uw beoordeling
Toen ik bij Serge kwam, was ik eigenlijk helemaal stuk n.a.v. 3 miskramen. Mijn enige doel was eigenlijk om weer te kunnen functioneren... Maar de EMDR therapie bij Serge bracht mij veel meer dan ik had durven hopen! Er zijn hele stukken trauma uit mijn verleden opgelost die ik op geen andere manier heb kunnen verwerken, en dankzij hem hebben mijn man en ik toch weer de moed kunnen vinden om verder te gaan met het bouwen aan ons gezin.... Waardoor we in mei weer een gezond kindje mogen verwachten! Serge is recht door zee, voelt een ander goed aan, is empathisch en weet precies wat hij doet. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen!
Toon meer
Mijn Emdr ervaring
Uw beoordeling
Ik heb de sessies bij Serge als heel goed en prettig ervaren. Na jaren lang vele therapieën gehad te hebben, was dit toch wel de kers op de taart? Ik ben erg dankbaar dat ik de stap heb gezet om de emdr sessies te volgen bij Serge! Serge bedankt dat ik door jou weer door kan..
Dus bij twijfel gewoon de stap zetten!!
Toon meer
wit-logo-serge-caelers-hypnotherapie-nlp-levenscoach-emdr-programmeren.png

Voel je weer vrij om gelukkig te zijn.

Voel jij je niet vrij om gelukkig te kunnen zijn en wil je hierbij deskundig geholpen worden? Neem dan contact met me op. De drempel is altijd laag.

Bel mij

Vind mij

© 2020, Serge Caelers | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet