Lees meer

Blog

De wet van geluk zegt dat geluk niet wordt bepaald door wie je bent, wat je doet of wat je hebt... maar door je gevoel daarover.

De wet van geluk
Blog

Transformeer een negatieve emotie naar een positieve

Je kunt een negatieve emotie transformeren naar een positieve.

Zo kun je angst omzetten naar enthousiasme en daadkracht. Haat kan je aanzetten tot vergeving en tolerantie. EMDR-therapie kan je in relatief korte tijd helpen om deze emoties te transformeren... zodat ze je niet meer blokkeren maar stimuleren.


Je kunt een negatieve emotie transformeren naar een positieve.

Zo kun je angst omzetten naar enthousiasme en daadkracht. Haat kan je aanzetten tot vergeving en tolerantie. Schaamte geeft je een slecht gevoel over iets dat je hebt gedaan en gaat dan ook vaak gepaard met verdriet... maar het kan ook een drijfveer zijn om je wilskracht te versterken en het kan leiden tot gedragsverandering.

Jaloezie kan het begin zijn van eigenliefde en zelfvertrouwen. Begeerte en hebzucht kunnen je een helder beeld geven over je eigen verlangens, en van een gevoel vanuit een gevoel van onrechtvaardigheid kun je een start maken met het aangeven van eigen wensen en grenzen.

Schuld kan leiden tot bewustwording en inzicht geven in de functies van gebeurtenissen in het verleden.

EMDR-therapie kan je in relatief korte tijd helpen om deze emoties te transformeren... zodat ze je niet meer blokkeren maar stimuleren.

Latest News

wit-logo-serge-caelers-hypnotherapie-nlp-levenscoach-emdr-programmeren.png

Voel je weer vrij om gelukkig te zijn.

Voel jij je niet vrij om gelukkig te kunnen zijn en wil je hierbij deskundig geholpen worden? Neem dan contact met me op. De drempel is altijd laag.

Bel mij

Vind mij

© 2022, Serge Caelers | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet