Blog


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sergecaelers/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
donderdag 14 februari 2019 09:11

Je angsten de baas?

Geschreven door

 

Angsten kunnen je het leven behoorlijk zuur maken en je beperken in je doen en laten.

Toch heb je altijd een keuze:  Laat jij je angsten de baas zijn of ga jij je angsten de baas zijn ?

 

Dat klinkt eenvoudig maar in de praktijk kunnen angsten je als het ware verlammen waardoor je het gevoel krijgt dat je leven stagneert en jij jezelf niet vrij voelt om datgene te doen wat jij het liefst zou willen doen.

Met behulp van EMDR-therapie kun je in relatief korte tijd je angsten uitschakelen. De triggers van deze angsten worden dan als het ware ‘geneutraliseerd’.

Er ontstaat dan ruimte in je gevoel en waar ruimte is…. ontstaat vrijheid.

 

Mijn therapie bestaat uit een combinatie van technieken uit de hypnotherapie, NLP en EMDR. De nadruk ligt daarbij op EMDR.

Na een grondig en overzichtelijk intakegesprek ga ik samen met jou aan de slag om in relatief korte tijd je angsten één voor één uit te schakelen zodat jij weer jezelf kunt zijn en met een vrij gevoel je leven kunt leiden!

 

Als je aanvullend verzekerd bent (alternatieve geneeswijzen), wordt mijn  therapie door alle ziektekostenverzekeraars, geheel of gedeeltelijk, vergoed.

 

www.sergecaelers.nl


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sergecaelers/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Laatst aangepast op donderdag 21 februari 2019 13:27

Search