Lees meer

Blog

Blog

Je angsten de baas?

 

Angsten kunnen je het leven behoorlijk zuur maken en je beperken in je doen en laten.

Toch heb je altijd een keuze:  Laat jij je angsten de baas zijn of ga jij je angsten de baas zijn ?

Dat klinkt eenvoudig maar in de praktijk kunnen angsten je als het ware verlammen waardoor je het gevoel krijgt dat je leven stagneert en jij jezelf niet vrij voelt om datgene te doen wat jij het liefst zou willen doen.

Met behulp van EMDR-therapie kunnen je angsten in relatief korte tijd worden geneutraliseerd. De triggers van deze angsten worden dan als het ware uitgeschakeld.

Er ontstaat dan ruimte in je gevoel en waar ruimte is…. ontstaat vrijheid.

Mijn therapie bestaat uit een combinatie van technieken uit de hypnotherapie, NLP en EMDR. De nadruk ligt daarbij op EMDR.

Na een grondig en overzichtelijk intakegesprek ga ik samen met jou aan de slag om relatief korte tijd je angsten één voor één uit te schakelen zodat jij weer jezelf kunt zijn en met een vrij gevoel je leven kunt leiden!

Als je aanvullend verzekerd bent (voor alternatieve geneeswijzen), wordt mijn  therapie door de meeste ziektekostenverzekeraars, geheel of gedeeltelijk, vergoed.

 

Latest News

wit-logo-serge-caelers-hypnotherapie-nlp-levenscoach-emdr-programmeren.png

Voel je weer vrij om gelukkig te zijn.

Voel jij je niet vrij om gelukkig te kunnen zijn en wil je hierbij deskundig geholpen worden? Neem dan contact met me op. De drempel is altijd laag.

Bel mij

Vind mij

© 2023, Serge Caelers | Privacyverklaring | Deze website is gebouwd door Power Internet